Nieuws


Start certificering CO 2- prestatieladder

Begin februari zijn wij gestart met de voorbereidingen voor certificering conform de CO 2 prestatieladder. Middels de certificering kunnen wij onze opdrachtgevers ook in de toekomst weer goed van dienst zijn.

Verlenging VCA certificering

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat wij na een positieve audit onze VCA certificering weer hebben verlengd. Ook de komende jaren kunnen wij onze opdrachtgevers weer van dienst zijn conform de gesteld VCA eisen.

Nieuwe voertuigen

Met trots kunnen we u vertellen dat we 2 nieuwe voertuigen aan ons wagenpark hebben kunnen toevoegen. De twee 4×4 Pick-ups zijn voorzien van een autoDRIP waardoor deze snel en dynamisch inzetbaar zijn bij uw projecten. Neemt u gerust vrijblijvend contact voor de mogelijkheden.

Bridge To Liberation 2019

Bridge to Liberation 2019

Verkeer is een complex iets. Dat kan iedereen wel beamen. Van Amerongen doet al jaren het verkeer bij Bridge to Liberation. Hoe nu zoiets in het werk gaat lees dat op onderstaande link. 20 september 2019 aansluitend aan de officiƫle Airborne Herdenking vindt Bridge to Liberation (hashtag#BTL2019) weer plaats!

https://www.regioinbedrijf.nl/ondernemerstips/hoe-zorgen-we-ervoor-dat-u-toch-op-locatie-komt-en-is-het-evenement-veilig.6048/

Nacht van de mode

Zaterdag 8 juni 2019 zal in Arnhem de Nacht van de mode zijn. Van Amerongen Facilitair zal daarbij de tijdelijke verkeersmaatregelen verzorgen om u een geweldige Shop ervaring te geven. Gaan wij u zien op 8 juni?

Nieuwe website

Van Amerongen Facilitair heet u van harte welkom op onze vernieuwde website. Wij hopen u middels deze website een goede indruk te geven van onze producten en diensten. Mocht u vragen hebben over onze producten en/of diensten dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.